EMPRESA

logo-linear-empresa

Missió, Visió i Valors LINEAR

Missió: oferir al mercat productes de la millor qualitat a un preu competitiu. Per això es dediquen esforços a continuar desenvolupant i millorant per tal que els productes LINEAR continuin com a referent en el sector del diagnòstic in vitro (IVD).

Visió:  convertir-se en una referència en la innovació de l’IVD en els propers anys llançant nous productes que contribueixin a una millora considerable en la salut i les persones.

Valors: Integritat, transparencia i honestedat / Treball en equip per a un objectiu comú / Flexibilitat en la producció / Proximitat amb els professionals de la salut /  Vocació de servei.

Història

Linear Chemicals fou fundada el febrer de 1994 per un equip de joves emprenedors amb experiència en el sector químic-farmacèutic. En els seus inicis, la companyia fabricava reactius de serologia manual CROMATEST que eren un producte de referència en molts països. Aquest fet va proporcionar l’empenta necessaria per desenvolupar altres línies de productes com la Química Clínica, la Velocitat de Sedimentació Globular i la Turbidimetria. En els últims anys s’ha posat el focus en l’automatització dels processos d’anàlisi de laboratori, i s’han desenvolupat i llançat al mercat autoanalitzadors que van des dels 100 tests/hora fins als 600 tests/hora.

QUALITAT

empresa_qualitat3

LINEAR és una companyía amb certificació ISO9001:2015 i ISO13485, a més d’altres certificacions d’organismes internacionals com la Korean FDA i  BPF de Brasil.

La flexibilitat en els processos productius i una alta dedicació i vocació vers els usuaris és un element clau i diferencial que permet l’expansió i creixement de LINEAR així com l’acceptació dels seus productes als diferents mercats.

Consulteu la nostra Política i Objectius de la Qualitat. 

PRESÈNCIA INTERNACIONAL

ÀFRICA
Contacte: info@linear.es
ANGOLA, ARGELIA, BENIN, BURKINA FASO, CAMERÚN, CHAD, CONGO, CONGO (REP. DRMOCRÁTICA), COSTA DE MARFIL, ERITREA, ETIOPÍA, GABON, GHANA, GUINEA, KENIA, LIBERIA, LIBIA, MADAGASCAR, MALI, MARRUECOS, MAURICIO, MAURITANIA, MOZAMBIQUE, NAMIBIA, NIGER, NIGERIA, RUANDA, SENEGAL, SUDAFRICA, SUDÁN, SUDAN DEL SUR, TOGO, TÚNEZ, UGANDA, ZIMBABWE

ÀSIA
Contacte: info@linear.es
AFGHANISTÁN, AZERBAIJAN, BANGLADESH, CAMBOYA, CHINA, COREA DEL SUR, FILIPINAS, HONG KONG, INDIA, INDONESIA, LAOS, MALASIA, MONGOLIA, MYANMAR, NEPAL, PAKISTÁN, SRI LANKA, TAILANDIA, TAIWAN, UZBEKISTAN, VIETNAM

EUROPA
Contacte: info@linear.es
ALBANIA, ALEMANIA, AUSTRIA, BÉLGICA, BOSNIA-HERCEGOVINA, BULGARIA, CHIPRE, ESLOVAQUIA, ESPAÑA, FINLANDIA, FRANCIA, GRECIA, HOLANDA (PAÍSES BAJOS), HUNGRÍA, IRLANDA, ITALIA, KOSOVË, LETONIA, LITUANIA, MACEDONIA, POLONIA, PORTUGAL, REINO UNIDO, REPÚBLICA CHECA, RUMANÍA, RUSIA, SERBIA, SUECIA, SUIZA, TURQUÍA, UCRANIA

ORIENT MITJÀ
Contacte: info@linear.es
ARABIA SAUDÍ, EGIPTO, EMIRATOS ÁRABES UNIDOS, IRÁN, IRAQ, ISRAEL, JORDANIA, KUWAIT, LÍBANO, OMAN, PALESTINA, SYRIA, YEMEN

AMÈRICA CENTRAL I CARIB
Contacte: info@linear.es
REPUBLICA DOMINICANA, CUBA, GUADALUPE, COSTA RICA, EL SALVADOR, GUATEMALA, HONDURAS, NICARAGUA, PANAMÁ

AMÈRICA DEL SUD
Contacte: info@linear.es
ARGENTINA, BOLIVIA, BRASIL, CHILE, COLOMBIA, ECUADOR, PARAGUAY, PERU, URUGUAY, VENEZUELA

AMÈRICA DEL NORD
Contacte: info@linear.es
CANADÁ, MÉXICO

OCEANIA
Contacte: info@linear.es
AUSTRALIA, NUEVA ZELANDA, PAPÚA- NUEVA GUINEA

 
Passa amb el ratolí per sobre de les zones per veure la informació

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Considerem fonamental crear sinergies amb aquelles persones, organitzacions o associacions culturals amb les que convivim cada dia, de manera que aquestes són algunes de les nostres recents activitats socials:

empresa_projectehome

LINEAR és “Empresa Amiga” de PROJECTE HOME: ONG per al tractament d’addiccions. Projecte Home Catalunya té com a missió promoure l’autonomia i la dignitat de les persones, treballant per al tractament i la prevenció de les drogodependències i altres conductes addictives.

www.projectehome.cat/es

empresa_asdent

Col·laborem amb ASDENT: Associació per la investigació de la Malaltia de DENT, malaltia minoritària i que afecta els nens.

El seu propòsit és: 1. Difondre el coneixement d’aquesta malaltia tan poc coneguda tant a nivell de la població general com en el cos mèdic. 2. Promoure la investigació sobre aquesta malaltia. 3. Estimular el diagnòstic precoç en la infància. 4. Investigar com canviar la història natural de la malaltia i així evitar la fallida renal en el futur. 5. Aconseguir un medicament per frenar les pèrdues d’ions per l’orina i evitar la progressió cap a la insuficiència renal.

www.asdent.es

empresa_manos

FUNDACIÓN MANOS SIN LÍMITES (COLOMBIA): Des de fa diversos anys col·laborem amb la Fundació Manos Sin Límites, situada a la regió de Utica, Colombia.  Aquesta fundació té com a fi contribuir al desenvolupament econòmic, benestar social, cultural i impulsar el turisme, l’educació i promoure la conservació del medi ambient d’una de les zones més desfavorides del país. A Linear col·laborem amb les diferents campanyes de salut que es realitzen a la zona per tal que la major part de la població tingui accès a un diagnòstic bàsic.

www.facebook.com/pg/fundacionMSL/about/

empresa_bolivia

FUNDACIÓ UNA VEZ MÁS AND1 (BOLÍVIA): Hem patrocinat l’equip de bàsquet AND1 de la Pau, Bolívia, el qual participa a la primera divisió de bàsquet del país. A part dels èxits esportius,del que ens sentim orgullosos és de la nostra col·laboració amb l’escola de bàsquet en la qual s’integren a nens i nenes de La Paz i voltants per aprendre la cultura de l’esport, del treball en equip i els facilita la integració en les seves àrees.